The London | restaurant

If food were free...
why work?

The London. Dé gastronomische beleving op ’t Eilandje in Antwerpen. De naam verwijst naar de Londenbrug, gelegen pal naast ons restaurant. Maar ook naar London, de stad waar alle keukens van de wereld samenkomen. Dit is het vertrekpunt van de culinaire ontdekkingsreis waarop wij je willen meenemen.

Ambiance
Ontspan

‘Sit back and relax’. Dat is het gevoel dat we je willen geven op het moment dat je bij The London binnenstapt. We hebben een unieke plek gecreëerd waar gastronomisch genieten en gemoedelijkheid hand in hand gaan. Ontspan je en geniet, maar hou je zintuigen op scherp.

Zinderend
Beleef

Of het nu voor een zakenlunch, een intiem etentje of een uitgebreid diner is, we stellen de beleving van onze gasten voorop. Met het unieke zicht op het Havenhuis van Zaha Hadid, ons met zorg ingericht interieur en een attente en discrete bediening, dompelen we je onder in een culinaire beleving die blijft nazinderen.

Evenwicht
Geniet

Het evenwicht tussen ontspannen uit eten gaan en je verrassen met unieke smaakbelevingen, dat is waar we naar op zoek gaan in restaurant The London. Het dagdagelijkse en stress mijden we, om zo unieke momenten van culinair genot te creëren.

Creativity takes courage
- Henry Matisse -

Beweeg over de afbeelding en bekijk het restaurant in 360 graden!

Klik en sleep met de muis of uw vinger (tablet).
Zoom in en uit met twee vingers..

Beweeg over de afbeelding en kijk even rond in onze riante lounge!

Klik en sleep met de muis of uw vinger (tablet).
Zoom in en uit met twee vingers..

Smaaksensatie
Ontdek

Reizen heeft ons idee over koken volledig veranderd. Met meer ideeën en passie dan ooit tevoren, nemen we je mee op een smaakontdekkingsreis die zowel zal verrassen als geruststellen. Onze missie is dat je als een verrijkt persoon terug buiten wandelt bij The London.

Seizoensgebonden
Bewust

Elk ingrediënt op het bord is een bewuste keuze. Weloverwogen en doordacht. We brengen een wereldkeuken met eerlijke en seizoensgebonden producten. Meestal lokaal, altijd met een verhaal. Dankzij de intensieve contacten met lokale leveranciers, garanderen we originaliteit, authenticiteit en kwaliteit in elk gerecht.

We streven naar originaliteit. Proef ons ontdekkingsmenu dat je smaakpapillen uitdaagt of ga voor een à la carte klassieker waarbij we jou verrassen met kwaliteit en liefde voor het product.

Uitdaging
Originaliteit

We streven naar originaliteit. Proef ons ontdekkingsmenu dat je smaakpapillen uitdaagt of ga voor een à la carte klassieker waarbij we jou verrassen met kwaliteit en liefde voor het product.

Lunch of diner sluiten we af met een ‘PortAnt’-je, de unieke praline in de vorm van het Havenhuis, die we ontwikkelden samen met topchocolatier Jitsk. Kijk HIER maar eens.

Wij zijn Tommy en Thalissa.
Culinair koppel, wereldreizigers, gepassioneerde gastronomische genieters.
De jarenlange ervaring in topkeukens en een unieke wereldreis met als reisgids de ‘San Pellegrino 50 Best Restaurants List’, hebben ons samengebracht naar The London, ons nieuwe culinaire concept.
Image
Image

Het Team

Image

Van links naar rechts:
Schenk Anthony, D’angelo Antonella, Verbist Sam, Cavaliere Tommy, Kraus Thalissa, Swinkels Jasper.

Image
Maak kennis met een unieke praline.
'PortAnt' is de naam.
Een samensmelting van Antwerps trots,
ondernemingszin en design.
Een nieuw icoon!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Choose a location
Restaurant The London
Amsterdamstraat 34-36
2000 Antwerpen BELGIUM
Click here for
Google Maps Directions
Amsterdamstraat 34-36, 2000 Antwerpen
Belgium
51.231060, 4.406190

OPENINGSTIJDEN

Reserveren noodzakelijk:
Placering in restaurant of terras kan uitsluitend met reservering vooraf. Gebruik daarvoor a.u.b. de reserveringsknop op elke pagina.

Openingstijden:
Woensdag tot en met zondag dagelijks
van 12:00 - 13:30 uur en
van 18:00 - 23:30 uur

Op maandag en dinsdag zijn we gesloten.


CONTACT

The London
Amsterdamstraat 34-36
2000 Antwerpen, België
telefoon +3232318293
info@thelondon.be

Google Maps DirectionsExceptional food.

Gorgeous presentation.

'Food is the ingredient that binds us'
- Tommy Cavaliere


© 2021 The London - restaurant | contact