De volledige menukaart is beschikbaar voor de lunch.
Daarnaast is er een speciaal lunch-menu, samengesteld uit de beste seizoensgebonden producten.
(dit speciale menu is niet beschikbaar op zondag)
Voorgerecht - Hoofdgerecht - € 46
Starter - Main Dish
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Dessert - € 58
Starter - Main Dish - Dessert
Ganzenlever I Bloedappelsien I Aigre-doux van wortel
Goose liver
Blood orange | Sweet-and-sour Carrot Relish
Coquille uit Dieppe, Normandië
Cévenne-ui | Aardpeer | Cantharel
Scallop from Dieppe, Normandy
Cévenne Onion | Jerusalem Artichoke | Chanterelle
***Kalfszwezerik I Demi-deuil I Knolselder
**Veal Sweetbread I Demi-Deuil I Celeriac
***Langoustine uit Guilvinec | Imperial Heritage Caviar “Russian Tradition”
Yukon Gold-aardappel | Zure room
***Langoustine from Guilvinec | Imperial Heritage Caviar “Russian Tradition”
Yukon Gold Potato | Sour Cream
Inlands Hertenkalf
Schorseneren | Reypenaer VSOP-kaas | Gnocchi
Local Venison Calf
Black Salsify | Reypenaer VSOP Cheese | Gnocchi
Peer uit Doué‑la‑Fontaine
Bergamot | Witte chocolade | Citroentijm
Pear from Doué-la-Fontaine
Bergamot | White Chocolate | Lemon Thyme
Vijg
Bladerdeeg | Tonkabon | Vanille
Fig
Puff Pastry | Tonka Bean | Vanilla
Tasting Menu 5 gangen - € 98
Tasting Menu 5 courses
Tasting Menu 5 gangen, incl 3 glazen aangepaste wijn - € 131
Tasting Menu 5 courses, incl 3 glasses wine pairing
Tasting Menu 5 gangen, incl 3 glazen Bob-arrangement - € 119
Tasting Menu 5 courses, incl 3 glasses drivers wine pairing
** Tasting Menu 6 gangen - € 115
Tasting Menu 6 courses
*** Tasting Menu 6 gangen, incl 4 glazen aangepaste wijn - € 158
Tasting Menu 6 courses, incl 4 glasses wine pairing
*** Tasting Menu 6 gangen, incl 4 glazen Bob-arrangement - € 143
Tasting Menu 6 courses, incl 4 glasses drivers wine pairing
Vegetarisch menu 5 gangen - € 86
Vegetarian menu 5 courses
Vegetarisch menu 6 gangen - € 98
Vegetarian menu 6 courses
Kaas in plaats van dessert - € 9 supplement
Cheese instead of dessert
Kaas extra - € 15 supplement
Cheese extra
Ter informatie
Het menu wordt enkel geserveerd voor het volledig gezelschap van de tafel.
Gezelschap 5+
Indien uw gezelschap uit 5 of meer personen bestaat verzoeken wij u voor het menu te kiezen.
Allergieën?
Gelieve mogelijke allergenen tijdig te melden om u een passend alternatief te kunnen voorstellen.
For Your Information
Our menu is served for the full company of the table.
Table Setting 5+
For a group larger than 5 we advise to choose the menu.
Allergies?
Please report possible allergies in time so we can propose you an alternative.
Coquille uit Dieppe Normandië VG
- € 36
Dieppe Scallop from Normandy
Cevenne-ui I Aardpeer I Cantharel I XO
Cévennes Onion I Jerusalem Artichoke I Chanterelle I XO
Europese Kreeft VG - € 45
Brioche Toast I Kalfskop I Herfsttruffel
European lobster
Brioche Toast I Veal Brawn I Autumn Truffle
Wagyu Carpaccio VG - € 34
Wagyu Carpaccio
Zwarte Look I Australische Wintertruffel I Parmezaanse Kaas
Black Garlic I Australian Winter Truffle I Parmesan Cheese
Langoustine uit Guilvinec VG - € 48
Yukon Gold Aardappel I Zure Room I Vichyssois I
Imperial Heritage Caviar Russian Tradition
Langoustine from Guilvinec
Yukon Gold Potato I Sour Cream I Vichyssoise I
Imperial Heritage Caviar Russian Tradition
Huisgemaakte Tortiglioni Pasta HG - € 42
Homemade Tortiglioni Pasta
Sot-l'y-Laisse I Belper Knolle I Herfsttruffel
Solilesse I Maitake I Belper Knolle I Autumn Truffle
Lijn gevangen Wilde Zeebaars HG - € 45
Line-Caught Wild Sea Bass
Kreeft Béarnaise I Aardappel Mousseline I Bimi
Lobster Béarnaise I Potato Mousseline I Bimi
- €
Wild Hert uit Duitsland HG - € 48
German Wild Venison
Schorseneren I Reypenaer VSOP Kaas I Gnocchi
Black Salsify I Reypenaer VSOP Cheese I Gnocchi
Wagyu Picanha BMS 8-9 – Blackmore, Australia HG - € 48
Wagyu Picanha BMS 8-9 – Blackmore, Australia
Friet I Kropsla I Bordelaise Saus
Fries I Lettuce I Bordelaise Sauce
Dame Blanche / Dame Blanche - € 16
Zelfgemaakt Vanilleijs - Slagroom - Chocolade
Home Made Vanilla Ice Cream - Coffee Crumble - Chocolate
Vijg / Fig - € 16
Bladerdeeg I Tonkabonen I Vanille
Puff Pastry I Tonka Bean I VanillaPeer
Peer / Pear - € 16
Dulce de Leche I Donkere Chocolade I Kardemom
Dulce de Leche I Dark Chocolate I Cardamom
Kaas Assortiment / Cheese Assortment - € 18
Kaasmeester Van Tricht - 5 Stuks - Notenbrood en Garnituur
Cheese Master Van Tricht - 5 Pieces - Bread and Garnish