Image

Verrassende smaaksensaties op basis van de seizoenen.

Naast haar geliefde à la Carte Menu presenteert The London door het jaar heen tevens seizoengebonden Collectie Menu's gebaseerd op het afwisselende natuurlijke aanbod.

Naast haar geliefde à la Carte Menu presenteert The London door het jaar heen tevens seizoengebonden Collectie Menu's gebaseerd op het afwisselende natuurlijke aanbod.

Image

In het prille voorjaar vieren we de ontluikende natuur met signatuurproducten uit Pyreneeën, Provence en lokale tuinbouw. Lam, groene en witte asperges, morieljes, kalfsvlees en andere delicatessen geven onze lentecollectie een vertrouwde, frisse kleur en herkenbare, zachte smaken. Samen inspireren ze een eigentijdse keukenstijl.

Image

Voor onze zomercollectie brengen onze verre reizen als rode draad orde in het uitbundige aanbod aan ingrediënten. Ze vormen de basis voor frivole, creatieve bereidingen met her en der exotische accenten. Als ode aan culinaire expedities van weleer en herinneringen aan vervlogen vakanties.

Image

In onze herfst- en wintercollectie zorgen klassieke gerechten met typische najaars-eigen producten voor een comfortabele, warme vibe. Met Escoffier in het achterhoofd en het beste uit polders, velden, akkers en bossen, krijgen verfijnde, rustieke gerechten met evenwichtige, diepe sauzen, een traditionele tune.

MENU
  • LUNCH / MENU DU JOUR - 12:00-13:30

    De volledige menukaart is beschikbaar voor de lunch.

    Daarnaast is er een speciaal lunch-menu, samengesteld uit de beste seizoensgebonden producten.
    (dit speciale menu is niet beschikbaar op zondag)


    Voorgerecht - Hoofdgerecht - € 46
    Starter - Main Dish

    Voorgerecht - Hoofdgerecht - Dessert - € 58
    Starter - Main Dish - Dessert

  • HERFST - WINTER COLLECTIE

    Ganzenlever I Bloedappelsien I Aigre-doux van wortel
    Goose liver Blood orange | Sweet-and-sour Carrot Relish

    Coquille uit Dieppe, Normandië Cévenne-ui | Aardpeer | Cantharel
    Scallop from Dieppe, Normandy Cévenne Onion | Jerusalem Artichoke | Chanterelle

    ***Kalfszwezerik I Demi-deuil I Knolselder
    **Veal Sweetbread I Demi-Deuil I Celeriac

    ***Langoustine uit Guilvinec | Imperial Heritage Caviar “Russian Tradition” Yukon Gold-aardappel | Zure room
    ***Langoustine from Guilvinec | Imperial Heritage Caviar “Russian Tradition” Yukon Gold Potato | Sour Cream

    Inlands Hertenkalf Schorseneren | Reypenaer VSOP-kaas | Gnocchi
    Local Venison Calf Black Salsify | Reypenaer VSOP Cheese | Gnocchi

    Peer uit Doué‑la‑Fontaine Bergamot | Witte chocolade | Citroentijm
    Pear from Doué-la-Fontaine Bergamot | White Chocolate | Lemon Thyme

    Vijg Bladerdeeg | Tonkabon | Vanille
    Fig Puff Pastry | Tonka Bean | Vanilla


    5 gangen

    Tasting Menu 5 gangen - € 98
    Tasting Menu 5 courses

    Tasting Menu 5 gangen, incl 3 glazen aangepaste wijn
    - € 131
    Tasting Menu 5 courses, incl 3 glasses wine pairing

    Tasting Menu 5 gangen, incl 3 glazen Bob-arrangement - € 119
    Tasting Menu 5 courses, incl 3 glasses drivers wine pairing


    *** 6 gangen

    ** Tasting Menu 6 gangen - € 115
    Tasting Menu 6 courses

    *** Tasting Menu 6 gangen, incl 4 glazen aangepaste wijn - € 158
    Tasting Menu 6 courses, incl 4 glasses wine pairing

    *** Tasting Menu 6 gangen, incl 4 glazen Bob-arrangement - € 143
    Tasting Menu 6 courses, incl 4 glasses drivers wine pairing


    Optioneel / Optional

    Vegetarisch menu 5 gangen - € 86
    Vegetarian menu 5 courses

    Vegetarisch menu 6 gangen - € 98
    Vegetarian menu 6 courses


    Supplement

    Kaas in plaats van dessert - € 9 supplement
    Cheese instead of dessert

    Kaas extra - € 15 supplement
    Cheese extra


    Ter informatie
    Het menu wordt enkel geserveerd voor het volledig gezelschap van de tafel.

    Gezelschap 5+
    Indien uw gezelschap uit 5 of meer personen bestaat verzoeken wij u voor het menu te kiezen.

    Allergieën?
    Gelieve mogelijke allergenen tijdig te melden om u een passend alternatief te kunnen voorstellen.

    For Your Information
    Our menu is served for the full company of the table.

    Table Setting 5+
    For a group larger than 5 we advise to choose the menu.

    Allergies?
    Please report possible allergies in time so we can propose you an alternative.

  • À LA CARTE

    Coquille uit Dieppe Normandië VG - € 36
    Dieppe Scallop from Normandy

    Cevenne-ui I Aardpeer I Cantharel I XO
    Cévennes Onion I Jerusalem Artichoke I Chanterelle I XO

    Europese Kreeft VG - € 45
    Brioche Toast I Kalfskop I Herfsttruffel

    European lobster
    Brioche Toast I Veal Brawn I Autumn Truffle

    Wagyu Carpaccio VG - € 34
    Wagyu Carpaccio

    Zwarte Look I Australische Wintertruffel I Parmezaanse Kaas
    Black Garlic I Australian Winter Truffle I Parmesan Cheese

    Langoustine uit Guilvinec VG - € 48
    Yukon Gold Aardappel I Zure Room I Vichyssois I Imperial Heritage Caviar Russian Tradition

    Langoustine from Guilvinec
    Yukon Gold Potato I Sour Cream I Vichyssoise I Imperial Heritage Caviar Russian Tradition

    Huisgemaakte Tortiglioni Pasta HG - € 42
    Homemade Tortiglioni Pasta

    Sot-l'y-Laisse I Belper Knolle I Herfsttruffel
    Solilesse I Maitake I Belper Knolle I Autumn Truffle

    Lijn gevangen Wilde Zeebaars HG - € 45
    Line-Caught Wild Sea Bass

    Kreeft Béarnaise I Aardappel Mousseline I Bimi
    Lobster Béarnaise I Potato Mousseline I Bimi

    - €


    Wild Hert uit Duitsland HG - € 48
    German Wild Venison

    Schorseneren I Reypenaer VSOP Kaas I Gnocchi
    Black Salsify I Reypenaer VSOP Cheese I Gnocchi

    Wagyu Picanha BMS 8-9 – Blackmore, Australia HG - € 48
    Wagyu Picanha BMS 8-9 – Blackmore, Australia

    Friet I Kropsla I Bordelaise Saus
    Fries I Lettuce I Bordelaise Sauce

  • NAGERECHTEN / DESSERTS

    Dame Blanche / Dame Blanche - € 16

    Zelfgemaakt Vanilleijs - Slagroom - Chocolade
    Home Made Vanilla Ice Cream - Coffee Crumble - Chocolate

    Vijg / Fig - € 16

    Bladerdeeg I Tonkabonen I Vanille
    Puff Pastry I Tonka Bean I VanillaPeer

    Peer / Pear - € 16

    Dulce de Leche I Donkere Chocolade I Kardemom
    Dulce de Leche I Dark Chocolate I Cardamom

    Kaas Assortiment / Cheese Assortment - € 18

    Kaasmeester Van Tricht - 5 Stuks - Notenbrood en Garnituur
    Cheese Master Van Tricht - 5 Pieces - Bread and Garnish